Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Messi és Lamine Yamal: amikor én még kissrác voltam + fotó

Lamine Yamal döbbenetes képet oszott meg a közösségi oldalán: Lionel Messi kedveskedik neki, amikor még kisgyerek, szinte baba volt. Nem véletlen a meglepetés: a spanyol válogatott és a Barcelona ifjú csillaga letette a voksát Messi mellett: szerinte az argentin zseni minden idők legjobbja.

2024. 07. 05. 11:00
Lamine Yamal, Lionel Messi
Lionel Messi és Lamine Yamal: előttem az utódom
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kép magáért beszél. Lamine Yamal is így gondolhatta, mert egyetlen mondatot, sőt egyetlen szót sem írt a fotó mellé, amit a Németország–Spanyolország Eb-negyeddöntő előtt posztolt az X-csatornáján. Közös kép Messivel, ami önmagában ajándék, de nem a jelenből vagy a közelmúltból, hanem amikor Yamal még kisgyerek volt.

Most aztán törehetjük a fejünket, Yamal anyja hogyan került a kiváltságos helyzetbe, illetve Messi honnan tudhatta, hogy barcelonai utódját simogatja meg.

Lamine Yamal a napokban, egészen pontosan június 24-én már posztolt egy közös képet Messivel. Nem véletlenül akkor: ezzel a képpel kívánt boldog születésnapot Messinek. Ez a fotó a La Massián, a Barcelona edzőközpontjában készült. A spanyol ifjút akkor már tehetségként tartották számon, így szinte kötelező feladat volt, hogy elkészítsék a „mellettem az utódom” fotót.

Yamal ehhez üzenet is írt:

Messi minden idők legjobbja, de játékát is szeretem nézni.

Mivel Messi és Neymar jó viszonyt ápol egymással, a nyolcszoros aranylabdás aligha sértődik meg ezen.

Lamine Yamalra pénteken nagy feladat vár, a Németország–Spanyolország Európa-bajnoki negyeddöntpő egyik főszereplője lehet, a németek is tartanak tőle.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.