Elmarad a nagy show, nem látjuk újra futni Usain Boltot

Noha sokan bíztak abban, hogy ma este újra futni látják Usain Boltot, ám a jamaicai sprinterlegenda a tervekkel ellentétben nem tudja vállalni, hogy a ma esti megnyitón akár csak egy méteren keresztül is vigye az olimpiai lángot.

2024. 07. 26. 12:54
Fotó: Getty Images
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szomorú hírt osztott meg a világgal a L’Équipe francia sportnapilap. Ugyanis a szervezők elképzelése szerint a párizsi ötkarikás játékok ma esti megnyitóján újra láthattuk volna futni a jamaicai sprinterlegendát, Usain Boltot. A nyolcszoros olimpiai bajnok az olimpiai lánggal futott volna, ám kiderült, nem tudja vállalni még ezt a pár métert sem.

A L’Équipe megírta, hogy Usain Bolt júniusban Londonban, egy jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen Achilles-ín-szakadást szenvedett, aminek következtében megműtötték. A minél gyorsabb gyógyulás érdekében a hét esztendeje visszavonult atléta hazautazott Jamaicába, ám nemrég kiderült, lépni is alig tud, nemhogy egy olimpiai lánggal futni. Mivel mozgásában igencsak korlátozott Bolt, így még elutazni sem tud Párizsba, azaz maximum lélekben lehet jelen a megnyitón.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.