Hazatérnek a párizsi hősök – itt köszöntheti ön is a magyar olimpikonokat!

Hétfőn hazatérnek a magyar olimpiai csapat tagjai Párizsból. A delegációt a hagyományoknak megfelelően ünnepélyesen fogadják a Puskás-szoborkertben, ahova a Magyar Olimpiai Bizottság a szurkolókat is várja!

2024. 08. 12. 10:30
Az Aranygép fedélzetén hétfőn hazatér a magyar olimpiai csapat. Forrás: facebook.com/olympicteamhungary
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő délután landol a ferihegyi nemzetközi repülőtéren a vasárnapi záróünnepséggel befejeződött párizsi játékokról hazatérő Aranygép. Az idei olimpia magyar hőseit 16 óra után a Puskás-szoborkertben köszönti a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB).

 

A reptérről azonnal a fogadásra mennek a sportolók

A MOB szeretettel várja az érdeklődőket a Puskás Aréna szoborkertjébe, egyúttal kifejezetten kéri a családtagokat és a szurkolókat, hogy ne a repülőtéren várják a magyar olimpiai csapatot. A Wizz Air-gép várhatóan fél négy körül landol Budapesten, a küldöttség tagjai onnan busszal közvetlenül a Puskás Aréna mellé utaznak. Szurkolói bejárat a Stefánia út felőli kapukon. Az esemény szabadtéri.

Bár az előrejelzések szerintem nem lesz eső, a szervezők esőhelyszínként a BOK-csarnokot jelölték meg (Budapest, Istvánmezei út 3–5.).

A magyar csapat Párizsban hat arany-, hét ezüst- és hat bronzéremmel zárt, ezzel az éremtáblázat tizennegyedik helyén végzett. A legemlékezetesebb pillanatokat IDE kattintva ön is megtekintheti! 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.