Ölre mentek a játékosok az NB I-ben, ezért tört ki a tömegbalhé + videó

A Diósgyőr otthonában szerezte meg az első pontját az újonc Győri ETO a labdarúgó NB I jelenlegi szezonjában, de nem emiatt marad emlékezetes a meccs. A 0-0-ra végződött találkozó lefújása után egymásnak estek a játékosok, a győriek kapusa piros lapot kapott. A diósgyőriek kiakadtak a vendégek időhúzására, amiben Petras kapus az élen járt, ebből alakult ki a tömegbalhé.

2024. 09. 01. 8:07
A diósgyőri szurkolók is haragosak voltak a Győr kapusára. Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötödik meccsén szerezte meg az első pontját az NB I-ben a Győr, amely a Diósgyőr vendégeként 0-0-s döntetlent ért el. Ennyit a meccsről, mert sokkal érdekesebb az, ami a lefújás után történt. Íme:

A diósgyőri játékosok megrohamozták a Győr kapusát, a szlovák Samuel Petrast, amiből tömegbalhé alakult ki, percekig tartott, mire szétválasztották az egymást lökdöső feleket. A játékvezető egy piros lapot is kiosztott, amit Petras kapott.

Miért alakult ki a tömegbalhé?

Az ETO-t irányító Borbély Balázs elfogadhatatlannak nevezte, hogy a balhéban a győri kapus fegyelmezetlensége miatt a kiállítás sorsára jutott.

– Nem tudom, mi történt, nem láttam, miből alakult ki a lökdösődés, de nem örülök neki, hogy teljesen feleslegesen állíttatja ki magát a kapusunk, ezt nem tudom elfogadni – dohogott az edző.

Diósgyőri részről Szatmári Csaba, a csapat védője így magyarázta a balhét: – Hamar elkezdték húzni az időt, ez nekünk nem tetszett. Szerettünk volna játszani, ezért jöttek ki a szurkolók is, nem azért, hogy a földön fetrengjenek – mondta a győriekről. Ez vezetett a tömegbalhéhoz.

Labdarúgó NB I, 6. forduló, szombati eredmények:

Diósgyőri VTK–ETO FC Győr 0-0, Miskolc, 5503 néző, jv.: Bogár, kiállítva: Petras (a lefújás után)

Debreceni VSC–Zalaegerszegi TE 3-1 (0-1), Debrecen, Nagyerdei Stadion, jv: Rúsz, gólszerzők: Dzsudzsák (54., 11-esből), Ferenczi (64.), Domingues (96.), illetve Dénes (5.).

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.