Ugyan Messi a király az MLS-ben, de Gazdag mezéért állnak sorba Philadelphiában

Egy felmérés szerint a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi mezéből vásárolták a legtöbbet az Egyesült Államokban, ugyanis az argentin klasszis nevével ellátott mezekből többet adtak el, mint az őt követő 24 legnépszerűbb labdarúgó mezéből együttvéve. Hatalmas elismerésként a top 25-ös listán Gazdag Dániel is helyet kapott, méghozzá a 23. pozícióban, ezzel az ő meze a legnépszerűbb a Philadelphia Union-játékosok közül.

2024. 09. 18. 18:06
Lionel Messi és Gazdag Dániel megölelik egymást a tavalyi találkozásukkor. Forrás: Instagram / Gazdag Dániel
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aligha meglepő módon a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi mezéből vásárolták a legtöbbet az Egyesült Államokban, ugyanis az argentin klasszis nevével ellátott mezekből többet adtak el, mint az őt követő 24 legnépszerűbb labdarúgó mezéből együttvéve – írta a Sports Business Journal. A portál beszámolója szerint messze Lionel Messi mezéből vásárolták a legtöbbet az MLS online boltjában, ugyanis az adatok alapján január 1. és augusztus 31. között a nyolcszoros aranylabdás nevét viselő mezből többet vettek, mint a népszerűségi listán őt követő 24 labdarúgóéból együttvéve – pedig a listán olyan játékosok szerepelnek, mint a második helyen álló Luis Suárez (2.), valamint Sergio Busquets (11.) vagy éppen Jordi Alba (15.).

Nem meglepő, hogy Messi meze fogy leginkább az Egyesült Államokban   Forrás: Facebook/Jenkifoci

A harmadik pozíciót a tavalyi MLS-gólkirály Denis Bouanga (LAFC) foglalja el. A dobogóról éppen lemaradt a tavalyi MVP, Lucho Acosta (FC Cincinnati). Az ötödik pedig a Columbus Crew csatársztárja, Cucho Hernandez lett.  De ott van a legjobbak között a Jenkifoci közösségi oldala szerint a Los Angeles FC nyári szerzeménye, a világbajnok francia Olivier Giroud (6.), illetve az FC Barcelonánál nevelkedő, jelenleg az LA Galaxyban játszó Riqui Puig (7).

Hatalmas elismerésként a top 25-ös listán Gazdag Dániel is helyet kapott, méghozzá a 23. pozícióban. Ezzel az ő meze a legnépszerűbb a Philadelphia Union-játékosok közül, ami abszolút nem meglepetés, hiszen a magyar válogatott támadó a csapat házi gólkirálya. Érdekesség, hogy a magyar futballista tavaly szintén a 23. helyen végzett a rangsorban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.