Ancelotti fecsegett: a triplázó Vinícius jövője volt a téma + videó

A Real Madrid 2-0-s hátrányból fordított, és 5-2-re nyert a Borussia Dortmund ellen kedd este, a Bajnokok Ligája alapszakaszának harmadik fordulójában. A spanyol csapat hőse Vinícius Júnior volt, aki három gólt is szerzett. Carlo Ancelotti el is szólta magát, egyre biztosabbnak látszik, hogy valóban Vinícius Júnior kapja jövő hétfőn az Aranylabdát.

2024. 10. 23. 5:45
Antonio Rüdiger Carlo Ancelotti Vinícius Júnior mesterhármas Real Madrid Bajnokok Ligája Aranylabda
Carlo Ancelotti is nagyon élvezte Vinícius legújabb parádéját Fotó: X/Fabrizio Romano
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vinícius Júnior az Aranylabda egyik fő esélyese. A Real Madrid játékosa a tavaszi Bajnokok Ligája-győzelem egyik főszereplője volt, s az új idényben is parádézik. A Borussia Dortmund elleni, második félidőbeli fordításból Vinícius három góllal vette ki a részét, Carlo Ancelotti pedig annyira megdicsérte, hogy azonnal két Aranylabdát is megelőlegzett neki.

Vinícius Júnior Bajnokok Ligája Aranylabda Carlo Ancelotti Real Madrid
A Bajnokok Ligája-meccs legjobbjának járó díj után Vinícius Júnior hamarosan az Aranylabdával fotózkodhat? (Forrás: X/UEFA Champions League)

– Nagyon ritkán látni olyan egy játékostól, hogy úgy játszik, mint Vinícius a második félidőben.

Vinícius meg fogja nyerni az Aranylabdát, de nem azért, amit este tett, hanem amit tavaly nyújtott. Ez a három gól már a jövő évi Aranylabdához segítheti hozzá

mondta a mérkőzés után a Real Madrid vezetőedzője.

Ancelotti szavai furcsán hatottak, ugyanis az Aranylabda csak jövő hétfőn talál gazdára. Persze a spanyol sajtóban már hetek óta tényként kezelik, hogy Vinícius lesz a nyertes. S úgy tűnik, Ancelotti most végképp elárulta a szavazás eredményét.

Vinícius Júnior csodás szólója

Az Aranylabda persze mindig vitákra adhat okot, Vinícius kedd esti teljesítménye azonban vitán felül dicséretet érdemelt. A brazil játékos három gólt szerzett, az egyikért ráadásul az egész pályát átnyargalta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.