Megbokrosodott rendőrló tarolta le a peches dortmundi szurkolót + videó

Nem lesz könnyű megemésztenie a Borussia Dortmund futballcsapatának, hogy bár félidőben még 2-0-ra vezetett a Real Madrid otthonában, végül 5-2-re kikapott a Bajnokok Ligája alapszakaszának keddi játéknapján. S a vendégek egyik szurkolójának egészen másfajta fájdalmas emléke is lesz a találkozóról.

2024. 10. 23. 15:50
Carlo Ancelotti Vinícius Júnior három góljának is örülhetett
Carlo Ancelotti Vinícius Júnior három góljának is örülhetett Forrás: X/Real Madrid C.F.
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden délután a Real Madrid elleni mérkőzés előtt az alábbi videó tanúsága szerint békésen vonult a Borussia Dortmund szurkolótábora a Santiago Bernabéu Stadion felé, de az egyik német drukker megjárta. Az illető kilépett a sorból, és az út szélén állókhoz közeledett, akik a Real hívei lehettek, legalábbis egy Modric-mezes drukker is volt közöttük. Az egyik lovas rendőr észlelte a helyzetet, és minden bizonnyal fel akarta szólítani a német szurkolót, hogy ne csináljon bajt, de a lova megbokrosodott és ledöntötte a lábáról az illetőt, aki nem is vette észre, milyen veszély fenyegeti.

 

 

Ez Vinícius Júnior nagy meccse volt

A német szurkoló ekkor még nem sejthette, hogy Vinícius Júnior mesterhármasa, a 2-0-s vezetés után az 5-2-es vereség még fájdalmasabb lesz számára.

Akárcsak a rendőrló, Carlo Ancelotti együttesében Vinícius Júnior is megállíthatatlan volt:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.