Megvan, hogy mit tesznek a DVSC szurkolói a játékosokról levetett mezekkel

A labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitányán a Debrecen otthon szenvedett súlyos, 5-0-s vereséget a Pakstól. A DVSC szurkolói nem mentek el szó nélkül a nagy kudarc mellett, a mérkőzés után levetették a mezt a játékosokról. Nem sokkal később pedig közzétették, hogy elárverezik a mezeket, a bevételt pedig jótékony célra használják fel.

2024. 10. 19. 20:39
Kínos perceket éltek át a debreceni futballisták a szurkolók előtt. Fotó: M4 Sport
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szégyenletes teljesítmény, osztálykülönbség – Máté Csaba, a Debrecen vezetőedzője használta ezeket a szavakat, amikor a Pakstól elszenvedett 5-0-s hazai vereségről nyilatkozott. Amikor Megyeri Balázs, a csapat kapusa az M4 Sport kamerája elé állt, Dzsudzsák Balázs csapatkapitány üvöltözött vele, hogy menjen ő is a többiekkel a szurkolók elé, mert a klub fontosabb a televíziónál, azaz komoly érzelmeket korbácsolt fel a súlyos vereség. A játékosok ki is mentek a B közép elé, ahol a szurkolók lelocsolták őket, és levetették róluk a mezt. Hamarosan a közösségi oldalukon tették közzé, hogy mit tesznek a mezekkel.

ELÉG VOLT! Felelősöket akarunk látni!!!
A meccs végén a játékosokkal levetettük a mezt, már akiben volt annyi, hogy ezen teljesítmény után kiálljon elénk…
Ezzel a poszttal tájékoztatunk titeket, hogy a címerre letett mezeket a holnapi nap folyamán itt a Facebook-oldalunkon árverésre bocsátjuk. (A klubbal ellentétben nem a haszonszerzés érdekében.) 
A befolyt összeget jótékony célra ajánljuk fel, legalább ennyi pozitívuma legyen a mai meccsnek.
A DVSC MI VAGYUNK!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.