Szoboszlai különleges mezét, amiben ma este játszik, senkinek sem adhatja oda

A Premier League 8. fordulójában ma este a Liverpool a Chelsea csapatát fogadja (17.30, tv: Spíler 1). Szoboszlai Dominikék különleges mezben lépnek pályára, amelyeket senkinek sem adhatnak oda, ezeket egy jótékonysági programban árverésre bocsátják.

2024. 10. 20. 14:11
Szoboszlai Dominik és Arne Slot jól megértik egymás
Szoboszlai Dominik és Arne Slot jól megértik egymás Forrás: Getty Images/Icon Sportswire
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Standard Chartered egy brit multiacionális bank, a Liverpool egyik szponzora, mi több, a mezszponzora. A Vörösök a mai, a Chelsea elleni bajnoki találkozóra készült különleges mezén azonban nemcsak a logója és a neve lesz rajta: a „Futuremakers by Standard Chartered” feliratot láthatjuk rajta. A Futuremakers jótékonysági program egy oktatási program, amelynek célja a hivatalos megfogalmazás szerint az, hogy szerte a világon segítse a fiatalokat egy szebb jövőért, hogy könnyebben munkát találjanak maguknak, vagy saját vállalkozásokat indíthassanak be. Szoboszlai Dominikék ezeket a mezeket nem tarthatják meg, nem adhatják oda senkinek, mert árverésre bocsátják, és az ebből befolyt össze a Standard Chartered programjának a számlájára kerül.

Mohamed Szalah (balra) és Szoboszlai Dominik a Liverpool második gólját ünnepli Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Mohamed Szalah és Szoboszlai Dominik a Liverpool hagyományos mezében (Fotó: EPA/Adam Vaughan)

 Ez nem az első ilyen „akciója” lesz az egyébként is sokat jótékonykodó Liverpoolnak, például 2019 őszén a Tottenham elleni találkozón is népszerűsítették ezt a jótékonysági programot.

Alexander-Arnold is népszerűsíti a programot 

– Ez egy nemes ügy. Azok a szurkolók, akik szeretnének a pólókra licitálni, hogy segítsék a kezdeményezést, a CharityStars.com oldalon tehetik meg – hívta fel a figyelmet az akcióra Trent Alexander-Arnold. 

Trent Alexander-Arnold
Trent Alexander-Arnold az egyedi mezben (Fotó: Liverpool FC)

 

 

Szoboszlai Dominik ott lesz a Liverpool kezdőcsapatában?

Vajon így áll fel Arne Slot együttese a Chelsea ellen?

Forrás: X/Anything Liverpool

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.