Botka Endre a kezdőben az egyetlen váratlan húzás Izland ellen

Marco Rossi ezúttal is a 3-5-2-es hadrendre szavazott. Íme, a magyar válogatott összeállítása az esti mérkőzésre.

Magyar Nemzet
2020. 11. 12. 19:34
null
Botka Endre hatodszor szerepel a válogatottban Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

azt már szerda esti sajtótájékoztatóján előrebocsátotta, hogy és is kezdeni fog. Nem lehetett kérdéses de újabban helye sem. Kleinheisler László lehetett volna talán a meglepetésember, de ő betegség miatt nem csatlakozhatott a kerethez.

Az őszi mérkőzések alapján valószínű volt, hogy és Holender Filip lesz a két szélső. Az egyetlen kisebb meglepetés, hogy Rossi megbontotta a Willi Orbán, Szalai Attila hátvéd hármast, Lang helyett került be. Fiolával ők ketten szerepelnek az NB I-ben, a többiek légiósok.

Íme, a kezdő tizenegy:

Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai – Fiola, Kalmár, Nagy Á., Szoboszlai, Holender – Sallai, Szalai.

Ahogy korábban megírtuk, a koronavírussal megfertőződött kapitány nem lehet jelen a találkozón, egyik segítője, Cosimo Inguscio helyettesíti.

Az izlandi kezdőcsapat a következő: Halldórsson – Pálsson, R. Sigurdsson, Árnason, H. Magnússon – Sigurjónsson, A. Gunnarsson, G. Sigurdsson, J. Gudmundsson – B. Bjarnason, A. Finnbogason. Ez is a papírforma.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.