Guardiola lemondott róla, a Juventusnál köthet ki

Hivatalosan még nincs nyitva az átigazolási piac, de Torinóban és Manchesterben már repkednek a nevek. A legújabb hírek szerint a Juventus labdarúgócsapatánál felkészültek a minden bizonnyal távozó Cristiano Ronaldo utáni életre. Ennek jegyében a Citynél kegyvesztett Gabriel Jesus költözhet Torinóba a nyáron.

Magyar Nemzet
2021. 06. 09. 14:45
Manchester City vs Olympiacos Piraeus
Gabriel Jesus hamarosan elhagyhatja a Cityt Fotó: EPA/Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus kölcsönveheti Gabriel Jesust. A transzfer akkor kerülne célegyenesbe, ha a nyáron távozna Torinóból. Az olasz szaklap hangsúlyozza: minden attól függ, hogy az ötszörös aranylabdás portugál csatár három szezon után, a szerződése lejárta előtt távozik-e Zebráktól.

és Gabriel Jesús (jobbra) egy ideig összeszokott párost alkotott Manchesterben
Fotó: Reuters

Nem mondhatni, hogy hiányoznának a minőségi csatárok a Juventusnál: Paulo Dybala állítólag az Andrea Pirlót váltó Massimiliano Allegri kérésére mindenképpen marad a klubnál, és Alvaro Morata is a Juvét erősíti a következő szezonban. De ez sem tántorítja el az olasz klubot attól, hogy tovább erősítse a támadószekciót.

Korábban a Paris SG játékosát, Mauro Icardit hozták össze a Juvéval, tavaly nyáron és állítólag az idén is felvetődött a római Edin Dzeko neve, valamint Dusan Vlahovicot is összeboronálták a Bajnokok Ligája-indulást az utolsó pillanatban bebiztosító Juventussal . A La Gazzetta dello Sport ennek ellenére azt állítja, is opció lehet Torinóban.

A Ronaldo nélküli Juventus nem maradna klasszis csatár nélkül. Gabriel Jesus kiesett a pikszisből Manchesterben, Pep Guardiola nem favorizálta a brazil csatárt, így alighanem megváltás lenne számára, ha Torinóban kapna lehetőséget.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.