Mourinho egy Aranylabdás középpályást vinne a Tottenhamhez

Mióta José Mourinhót kinevezték a Tottenham menedzserének, két Real Madrid-játékost szerződtetett a Spurs. Luka Modrić lehet a harmadik.

Magyar Nemzet
2020. 12. 19. 14:20
Modric_Mourinho
Madridból ismeri egymást a horvát és a portugál Fotó: JORGE GUERRERO Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gareth Bale és Sergio Reguilon után újabb madridi játékost próbál a Tottenhamhez csalogatni José Mourinho. A kiszemelt más kategória, mint Bale és Reguilon. Luka Modrić továbbra is meghatározó játékos Madridban, élvezi Zinedine Zidane bizalmát, a BL-csoportkörből való továbbjutásról döntő meccsen a Mönchengladbach ellen, majd az Atlético elleni városi derbin is megmutatkozott, hogy a 35 éves labdarúgó kis túlzással nélkülözhetetlen a Real középpályájáról.

Madridból ismeri egymást a horvát és a portugál
Fotó: Jorge Guerrero/AFP

Modrić szerződése viszont jövő nyáron lejár, a vonatkozó szabályoknak megfelelően januárban szabadon tárgyalhat az őt megkereső csapatokkal. A Tottenham menedzsere nem véletlenül kezdett idejében udvarolni a horvát vb-ezüstérmes, Aranylabdás játékosnak. Spanyol források szerint Zidane mindenképpen szeretné elérni, hogy Modrić mellett Sergio Ramos és Lucas Vazquez szerződését is meghosszabbítsa a Real, de egyelőre nem haladnak biztatóan a tárgyalások. Modrić számára nem lenne ismeretlen a londoni White Heart Lane, 2012-ben a Tottenhamtől igazolt a Real Madridba, ahol eddig négy Bajnokok Ligáját és két bajnoki címet nyert.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.