Storck nem lesz a Monaco edzője

A korábbi magyar szövetségi kapitány nincs kapcsolatban a Monaco vezetőségével.

2020. 04. 23. 11:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bernd Storckot 2019. novemberében nevezték ki a belga élvonalban sereghajtó Cercle Bruges vezetőedzőjének, irányításával hatalmas fejlődésen ment keresztül az együttes, feljött a bennmaradást jelentő 14. helyre.

A korábbi magyar szövetségi kapitány szerződése a szezon végén lejárt, Storck és klubja tárgyalt a lehetséges folytatásról, de nem tudott megegyezni a folytatásról. Az 57 éves német tréner tegnap érzelmes hangvételű levélben búcsúzott az Eppel Mártont is foglalkoztató bruges-i klubtól.

A Cercle Bruges és a Monaco közötti összefonódások okán (a belga csapat tulajdonosa, Dmitrij Ribolovjev orosz üzletember a Monaco elnöke) több sajtóorgánum is beszámolt arról, hogy Storck minden valószínűség szerint a francia bajnokságban szereplő Monaco csapatánál folytatja az edzői karrierjét. Lapunk úgy értesült, mégsem él a francia vonal, maga az érintett, Bernd Storck erősítette ezt meg. A német edzőnek nincs kapcsolata a hercegségbeli együttessel, Storck kizárta annak a lehetőségét, hogy a francia klubnál edzősködjön.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.