Younger elhagyja a Fradit, Reccóban folytatja a pályafutását

Távozik az FTC-Telekomtól, és ősztől a Pro Reccóban folytatja pályafutását Aaron Younger, a világ egyik legjobb vízilabdázója.

Forrás: MTI2020. 06. 08. 12:30
Younger, Aaron
Sok múlhat a szolnoki Aaron Younger lövőformáján Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves ausztrál világklasszis 2018-ban szerződött Szolnokról a fővárosi klubba, amellyel két év alatt a Bajnokok Ligája mellett magyar bajnokságot, magyar Szuperkupát, továbbá két-két Magyar Kupát és európai Szuperkupát nyert.

„Egyfelől izgatott vagyok, mert valami új vár ránk, másfelől viszont szomorú, mert kilenc év után hagyom el Magyarországot – nyilatkozott a Fradi Médiának családja körében. – Az utolsó két szezont itt töltöttem a Fradiban, amely egy remek klub, fantasztikus csapattal, játékosokkal és szurkolókkal. Nehéz volt meghozni ezt a döntést, mert minden jó volt itt, tényleg semmi hiányérzetem nincs” – folytatta.

Aaron Younger elmondta még, hogy nem sokáig akar vízilabdázni, már csak néhány évre tervez, és most azt érezte, hogy a visszavonulás előtt kipróbálná magát máshol. Az ausztrál játékos Magyarországon előbb a Szegedben, majd rövid horvátországi kitérő után Szolnokon vízilabdázott. Utóbbi csapatban vált világsztárrá, többek között magyar bajnokságot, Magyar Kupát és BL-t nyert. A vlv.hu szakportál értesülése szerint az olasz klub 2+1 éves szerződést ajánlott neki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.