Élő közvetítés
Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Egy részeg sofőr majdnem megölte a híres rapper fiát + videó

A folyamatban lévő vizsgálat szerint egyértelműen a bódult állapot okozta a balesetet.

Forrás: beol.hu2020. 08. 07. 12:30
Combs, Sean; Puff Daddy; P. Diddy
New York, 2016. augusztus 29. Sean Combs, mûvésznevén Puff Daddy vagy P. Diddy amerikai hip-hop elõadó az MTV zenei tévétársaság videodíjainak 33. évi átadási ünnepségén a New York-i Madison Square Gardenben 2016. augusztus 28-án. (MTI/EPA/Jason Szenes) Fotó: JASON SZENES
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világhírnevet még Puff Daddyként elérő, jó ideje azonban Diddyként működő Sean Combs fia, Christian egy komoly autós ütközésen van túl.

A 22 éves fiú Beverly Hillsben ücsörgött a Ferrarijában, amikor belehajtott autójába egy Tesla – írja a hirado.hu.

A Teslát – utóbb kiderült – egy ittas férfi vezette, és a folyamatban lévő vizsgálat szerint egyértelműen a bódult állapot okozta a balesetet. Christian a balesetről az Instagramján posztolt:

„Köszönöm, Istenem! Köszönet mindenkinek az aggódásért! Tegnap egy részeg sofőr jött belém, és lepergett a szemem előtt az életem. Soha ne üljetek volán mögé ittasan! Hálás vagyok, hogy élve megúsztam az esetet.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.