Két folytatás is érkezik Keanu Reeves népszerű filmjeihez

Maga a stúdió vezérigazgatója árulta el, mikor válthatunk jegyet az akciódús sztorira.

Forrás: beol.hu2020. 08. 07. 17:15
Reeves, Keanu;
Los Angeles, 2017. január 31. Keanu Reeves angol-kanadai-amerikai színész a John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter Two) címû filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Arclight Hollywood Színházban 2017. január 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagy sikerű John Wick-filmek következő két részét – ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

A cég vezérigazgatója, Jon Feltheimer szerint gőzerővel készülnek a folytatások forgatókönyvei.

A negyedik rész a tervek szerint 2022-ben, az emlékezet napja (Memorial Day) ünnepi hétvégéjén érkezik a mozikba – írja a BEOL.hu

Feltheimer hozzátette, hogy reményeik szerint sikerül gyorsan egymás után leforgatni a 4. és az 5. részét, amint Keanu Reeves elérhető lesz a jövő év elején.

Keanu Reeves a film első bemutatóján
MTI/EPA/Majama Kimimasza

A Lionsgate által forgalmazott első három John Wick-film több mint 579 millió dollár jegyárbevételt hozott világszerte.

A negyedik rész premierje eredetileg 2021. májusában lett volna, ám a koronavírus-járvány miatt 2022. május 27-re halasztották.

Reeves jelenleg a Mátrix 4. részét forgatja Berlinben, miután a Warner Bros. produkció munkálatai egy ideig szüneteltek a járvány miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.