időjárás 5°C Virgil 2022. november 27.
logo

A dollárbaloldal három hazugságát cáfolta Rákay Philip + videó

Miklósa Erika elhunyt édesapjának állított emléket

Forrás: MW
2020.10.18. 11:22
Miklósa Erika elhunyt édesapjának állított emléket

Felavatták a Halhatatlanok Sétányának legújabb lábnyomait. Miklósa Erika egy tornacipő nyomát hagyta ott a Nagymező utcában.

Miklósa Erikának nem kellett sokat gondolkozni azon, hogy miben szeretné a lábnyomát ott hagyni a Halhatatlanok Sétányán, a Budapesti Operettszínház előtt. Egy olyan cipőjét, ami számára egy örökké halhatatlan embert juttat az eszébe, az édesapját. Ezért választotta azt a tornacipőt, amiben élete első maratonját, a New York-i versenyt futotta le.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Mint aki halkan belelépett... Hagytam egy lábnyomot. Ebben futottam le a New York maratont. Édesapám emlékére. #halhatatlanoktarsulata #köszönöm #miklosaerika

Miklósa Erika (@miklosaerika) által megosztott bejegyzés,

Erről a futásról, egy korábbi interjúban ezt mondta a Kossuth-díjas operaénekes: az első és a legfontosabb maratonom, ez a New York-i. Édesapám emlékére fogom teljesíteni. Több mint két éve, amikor elveszítettük, úgy éreztem könnyebb úgy kibírni azt az őrületes fájdalmat, amit a halála jelentett, ha teszek valamit. Ő nagyon szerette a hosszútávfutást, én pedig a tiszteletére, valami embert próbáló célt akartam kitűzni magam elé. Miközben készültem, arra is rájöttem, hogy mennyire igaza volt, a hosszútávfutásban megtaláltam azt, amit a sportban legjobban szeretek: egyedül, saját magammal megküzdve, teljesítményt elérni. Még ebben is az apukám segített nekem…

Mikósa Erika énekesnő
Fotó: Kurucz Árpád

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Meglepő hobbija van olimpiai bajnok úszónőnknek

Amióta kevesebb a verseny, az olimpiai bajnoknak több szabadideje maradt, és igyekszik ezt úgy eltölteni, hogy új élmények érjék.

Hosszú Katinka az elmúlt hónapokban megmutatta követőinek, hogy az uszodán kívül is sok boldogság van az életében. A medence helyett az életbe ugrott fejest.

Anyukájától főzni tanult, egy profi cukrásztól rétest sütni, nagyokat kirándult a párjával, és csatlakoztak a kutyások táborához is. Mielőtt bevonult a buborékba, egy gyönyörű csarnokból jelentkezett be a közösségi oldalain.

Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.