Babos Tímea bikinire vetkőzve sportágat váltott Dubajban + videó!

Ha már ott volt a dubaji tenisztornán, Babos Tímea ott is maradt kicsit lazítani a Perzsa-öböl partján, és a világ első hétcsillagos szállodája, a Burdzs al-Arab előtt sportágat váltott, kipróbálta a flyboardot.

2020. 12. 16. 11:05
BABOS Tmea
Párizs, 2020. szeptember 29. Babos Tímea a román Ana Bogdan ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság nõi egyesének elsõ fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2020. szeptember 29-én. Fotó: Yoan Valat Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Babos Tímeának sajnos a múlt héten kevés sikerélményt hozott a százezer dollár (29,8 millió forint) összdíjazású kemény pályás dubaji tenisztorna. A világranglistán 115. magyar játékos egyesben a 16 közé jutásért három szettben kikapott a kínai Vang Hszi-jütől (123.), s ugyan párosban Kristina Mladenoviccsal az oldalán a nyitó körben nyert, az első helyen kiemelt magyar, francia kettős könnyedén vert egy grúz, brit duót, a negyeddöntőben Mladenovic sérülése miatt nem tudtak pályára lépni. A francia játékos előzőleg az egyes második fordulójában sérült meg.

Babos Tímeát is elbűvölte a Burdzs al-Arab
Fotó: Instagram/timeababos

Baboséknak azonban azokban a napokban mégis volt okuk az örömre is, hiszen a női tenisztornákat szervező WTA éppen akkor jelentette be, hogy idén is nekik ítélte oda az Év párosa-díjat. A „címvédő” kettős favoritnak számított a négy duót felvonultató jelöltlistán, mivel idén megnyerte az Australian Opent és a Roland Garrost is.

pedig úgy döntött, hogy megérdemel egy kis pihenőt, ott maradt a napfényes Dubajban, az Instagram-oldalára most feltöltött videók alapján pedig nem csak napozással múlatta az időt, hanem aktív kikapcsolódással is. Ideiglenesen sportágat váltott, és a világ első hétcsillagos szállodája, a Burdzs al-Arab előtt kipróbálta a flyboardot. Ez egy vízsugárhajtású deszka, amellyel ki lehet emelkedni a vízből akár kilenc méter magasra, hasonló trükköket lehet vele csinálni, mint a wakeboarddal, de a víz alá is lemerülhetünk vele. A fő hajtást a deszka alatti vízsugár adja, a két mellékvízsugár segíti az egyensúlyozást.

Nos, láthatjuk, hogy Babos Tímea ebben a műfajban sem ügyetlen!

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

timeababos (@timeababos) által megosztott bejegyzés

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.