Elképesztő: 300 kilósan tér vissza egy rég nem látott színész

Közös filmen dolgozik Brendan Fraser és Darren Aronofsky rendező: a The Whale (A bálna) alkalmával a színész egy közel 300 kilóra hízott remetét alakít, aki halálra eszi magát – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 13. 16:46
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgatókönyvet Samuel D. Hunter írja, aki a film alapjául szolgáló, azonos című színdarab szerzője is egyben. A darabban Charlie (akit a színész, Brendan Fraser alakít) remeteként él rémesen elhízva, és szerelmi bánatában halálra eszi magát.

Azzal próbálja megváltoztatni az életét, hogy felveszi a kapcsolatot rég elhidegült lányával, akinek személyében egy éles nyelvű és rettentően boldogtalan tinédzsert talál.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

Darren Aronofsky olyan filmeket rendezett, mint a Rekviem egy álomért, A forrás, A pankrátor, a Fekete hattyú, a Noé és legutóbb, 2017-ben az Anyám!, Brendan Fraser pedig az 1999-es A múmia főszereplőjeként lett világhírű.

 

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.