Hat év után válik a világ egyik legbotrányosabb sztárpárja

Bárhogy is igyekeztek, nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 01. 06. 20:22
null
Az egykori álompár már régóta külön él Fotó: Christopher Polk Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat év után úgy tűnik, végleg végre Kim Kardashian és Kanye West házasságának – írja a Ripost.hu.

Egy bennfentes arról számolt be, hogy az egykori álompár már régóta külön él, a tavalyi év pedig különösen kritikusnak bizonyult a számukra. Többek között azért, mert a rapper elindult az amerikai elnökválasztáson, de ezt rajta kívül senki nem vette komolyan, és bár önmagára szavazott, így is csak 60 ezer voksot sikerült összegyűjtenie.

Az egykori álompár már régóta külön él
Fotó: Flickr

Emellett arról is pletykáltak, hogy Westnek végérvényesen elege lett a Kardashian-klánból. Úgy tudni, a pár döntése végleges, jelenleg a válás részleteit beszélik meg – írja a Daily Mail.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Így néz ki ma a világ egykori legszebb kislánya, Thylane

A francia Palvin Barbiként is emlegetett Thylane Blondeau ma már 19 éves. Pár évvel korábban úgy találták, hogy ő a világ legszebb kislánya.

A francia kislány, Thylane Blondeau mindössze hatéves volt 2007-ben, amikor az egész világot bejárta a róla készült fotó. Minden újság címében úgy szerepelt, mint a világ legszebb kislánya. Nos, a megtisztelő cím odaítélése óta eltelt több mint 13 év, de sokak szerint a ma már 19 éves lány éppen olyan szép, mint gyermek korában.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.