Nem fogja elhinni, kivel jött össze az egyik Kardashian lány

Kourtney Kardashian és Travis Barker egy párt alkotnak, derült ki egy közös kirándulás során – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 25. 17:22
null
A Kardashianek pózolnak egy televíziós plakáton Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kourtney Kardashian új szerelme nem más, mint a Blink-182 agyontetovált dobosa, Travis Barker – derítette ki a People magazin.

A hétvégén a két híresség ugyanarról a kilátásról posztolt egy-egy Instagram-sztorit, amiből kiderült, hogy együtt voltak Palm Springsen, a lány anyjának, Kris Jennernek a birtokán.

A Kardashianek pózolnak egy televíziós plakáton
Fotó: Flickr

A People-nek a pár egyik ismerőse is megerősítette, hogy nemrég összejöttek: „Egy vagy két hónapja randiznak. Hosszú ideje barátok, de aztán romantikussá vált a kapcsolatuk” – mondta.

A lány 2015 óta külön él a gyerekei apjától, Scott Disicktől, Barker 2004 és 2008 között volt házas.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Lekerül a képernyőről a Kardashian család realitysorozata

2021-ben, a 20. évaddal véget ér a család mindennapjait bemutató realitysorozat, a 2007-ben indult Keeping Up with the Kardashians.

Nem a műsort adó E! csatorna, hanem maguk a családtagok döntöttek így, az erről szóló közleményt Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner és Scott Disick is aláírta.

„Együtt döntöttünk úgy, hogy véget vetünk ennek a roppant különleges utazásnak. Több mint hálásak vagyunk azért, hogy figyeltetek minket az évek során – jó és rossz időkön, boldogságon és könnyeken keresztül, sok kapcsolat és sok gyerek után. Örökké emlékezni fogunk a csodálatos élményekre és a számtalan emberre, akikkel találkoztunk az úton” – olvasható a közleményben.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.