Végre kiderült, hogyan él Angliában Hujber Ferenc

Hujber Ferenc nagy titokban tartja a magánéletét, de egy-két dolgot mégis elárult: új felesége van, és született tőle egy gyermeke is – tudatja a life.hu.

Forrás: life.hu - Mediaworks2021. 01. 25. 12:27
null
Hujber Ferenc új családot alapított Angliában Fotó: Hámosi Zsófia/life.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hujber Ferenc évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy elköltözik Magyarországról. Azóta nem lehetett sokat tudni a színészről, olykor-olykor felröppent egy hír arról, hogy mivel keresi a kenyerét külföldön. Pizzafutár és hangtechnikus is volt. Kivonult a médiából, majd mindenki legnagyobb meglepetésére hazatért, hogy részt vegyen egy főzős műsorban. Ekkor szólta el először magát, így derült ki, hogy van felesége.

Hujber Ferenc új családot alapított Angliában
Fotó: Hámosi Zsófia/life.hu

Most, hogy volt párja újra megházasodott, Hujber Ferencet is megkérdezték arról, mit szól egykori párja életének alakulásához. A Bors kérdésére azt válaszolta, ő kiszállt a médiából, s jó ideje csendes és nyugodt életet él feleségével, s immáron egy hónapos kisfiával.

Úgy tudni, Hujber Ferenc és volt párja jó kapcsolatban vannak egymással, a színész pedig online tartja a kapcsolatot közös gyermekeikkel, és természetesen hazautazik hozzájuk, amikor csak teheti.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.