Benyújtotta a válóperi keresetet Kim Kardashian

A pár közös megegyezéssel válik, és kérte a gyermekek feletti közös felügyeletet.

Forrás: MTI2021. 02. 20. 13:26
null
Hét évi házasság után válni készül Kim Kardashian Kanye West rappertől Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét évi házasság után válni készül Kim Kardashian Kanye West rappertől.

A 40 éves amerikai valóságshow sztár és üzletasszony helyi idő szerint pénteken nyújtotta be a válóperi keresetet – közölték a Los Angeles-i felsőbíróság és Kardashian képviselői.

Hét évi házasság után válni készül Kim Kardashian Kanye West rappertől
Fotó: Flickr

A TMZ bulvárlap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a pár közös megegyezéssel válik, és kérte a gyermekek feletti közös felügyeletet. A válás oka egyelőre ismeretlen.

Kardashian, aki egy televíziós valóságshow révén vált ismertté, 2014 májusában ment férjhez a 43 éves rapperhez. Ez volt Kardashian harmadik és West első házassága.

Dylan Sprouse szóhoz sem jutott Palvin Barbi apja miatt

Hónapok óta csal mosolyt az arcunkra Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse Breaking Ground című, mondhatni roadmovie-szerű sorozata, ami azt hivatott bemutatni, milyen kalandokba keveredett a pár, miközben leendő farmjukhoz kerestek Amerikában telket.

És hát hova is fordulhattak volna jobb tanácsért, mint Barbi ceglédberceli szüleihez, akik maguk is egy farmon élnek, sőt mint a sorozat minap debütáló részéből kiderült, hamarosan esküvői helyszínként is üzemelnek majd.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.