Neymar új kosárpályáját a legnagyobb NBA-sztárok portréja díszíti

A Paris Saint-Germain és a brazil válogatott csatára, Neymar új kosárlabdapályát építtetett, ahol a leghíresebb egykori és jelenlegi NBA-játékosok arcképei díszitik a falat – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 24. 14:47
Barcelona, Neymar
Neymar a francia PSG és a brazil válogatott sztárja nem csak a focit szereti Fotó: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brazil csatár, nemcsak a focit szereti, hanem a kosárlabdáért is rajong. Pályafutása alatt többször találkozott már NBA-sztárokkal. A Paris Saint-Germain csapatának sztárja egy új kosárlabdapályát építtetett, ahol a játékos legnagyobb NBA-kedvenceinek portréi díszítik a falat.

Neymar, a francia PSG és a brazil válogatott sztárja nem csak a focit szereti
Fotó: MTI/EPA

A pályát szegélyező falon olyan NBA-legendák arcképei szerepelnek, mint a Chicago Bulls hatszoros NBA-bajnok játékosa, Michael Jordan, a tavaly elhunyt Kobe Bryant vagy a bajnok Los Angeles Lakers csapatának legnagyobb sztárja, Lebron James.

Rajtuk kívül még Michael Jordan egykori csapattársa, Scottie Pippen portréját is felfestették a falra. A Golden State Warriors csapatából két játékos, és Draymond Greene arca is rákerült pálya szélén lévő falra. Némileg meglepő lehet, hogy a tavalyi döntős Miami Heat játékosa, Jimmy Butler is felkerült a legnagyobb sztárok arcképe mellé.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Neymar erre a modellre hiába hajtott rá, a hölgy nem kér belőle

A Paris Saint-Germain brazil futballcsillaga, Neymar még a múlt héten megsérült a Caen elleni bajnokin, így kimaradt csapata nagy győzelméből, a Barcelona elleni idegenbeli 4-1-es sikerből is a BL-ben. Mindemellett egy olasz szupermodellről is lemaradt, a hölgy nem kért belőle.

A The Sun után a hétvégén a spanyol Marca is megszellőztette, hogy Neymar addig sem tölti tétlenül az idejét, amíg izomsérüléséből lábadozik, és továbbra is ostromolja Chiara Nastit, a 23 éves, nápolyi születésű modellt, aki jól ismert a divatvilágban, és 1,8 millió követője van az Instagramon. Nem mellékesen pedig az AS Roma labdarúgócsapatában játszó Nicoló Zaniolo barátnője, de ez a tény Neymart a legkevésbé sem zavarja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.