Úgy tűnik, Kim Kardashian kaszál nagyobbat a válással

A házassági szerződés miatt nem várható évekig tartó vita a vagyont illetően.

Forrás: hirado.hu2021. 03. 11. 11:33
null
Kim Kardashiannál betelt a pohár Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kim Kardashiannál betelt a pohár, néhány hónapja kiadta férje, Kanye West útját, a rappernek pedig esélye sincs visszatalálni exe szívéhez, aki a házassági tanácsadást is lefújta, sőt, a valóságshow-sztár a válóperek nagyágyúját, a válni akaró sztárok kedvencét, Laura Wasser ügyvédet bízta meg, hogy képviselje a bíróságon az érdekeit – írja a hirado.hu.

A hivatalosan beadott válási papírok szerint, gyerekeiket közösen nevelnék tovább, azonban a vagyont érintő kérdésekről eddig nem ismertük egyik fél álláspontját sem. A TMZ azonban most meg tudta, hogy a pár közös villájában, a Californiai Hidden Hillsen Kim marad a gyerekekkel, hiszen a legfontosabb, hogy csemetéik számára biztosítani tudják a stabilitást.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

Ez azért is érdekes részlet, mert Kanye West éveket szánt rá, hogy megtervezze a ház belső tereit. Hogy a rapper pontosan hova költözik majd, azt nem tudni, de van egy háza Wyomingban, ahol eddig is sok időt töltött.

A pár összvagyona 2,1 milliárd dollár a Forbes szerint, melyet nem lesz nehéz szétosztani, esküvőjük előtt ugyanis házassági szerződést kötöttek, kapcsolatuk alatt életre hívott cégeiket pedig nem közösen tulajdonolják, ami a fejlemények fényében jó döntésnek bizonyult.

A pár 2012-ben kezdett randevúzni egymással, majd két évvel később oltár elé álltak. Házasságukból négy gyermekük született, North West, Chicago West, Psalm West és Saint West.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Kim Kardashian és Kanye West

Mihalik Enikő titokban férjhez ment és babát vár

A szupermodell az Instagramon jelentette be, hogy mekkora fordulatok történtek az elmúlt néhány hónapban az életében – olvasható a beol.hu cikkében. Férjhez ment és gyermeket vár.

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja a legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember a legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket és izgalmakat hozott, amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.