Ismét Jason Stathammel forgatott akciófilmet Guy Ritchie

A Wrath of Man (Az ember haragja) című filmben Post Malone amerikai rapper is szerepel.

Forrás: MTI2021. 04. 29. 9:27
null
Tizenöt év után ismét Jason Stahammel forgatott akcióthrillert Guy Ritchie Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenöt év után ismét Jason Stahammel forgatott akcióthrillert Guy Ritchie. A Wrath of Man (Az ember haragja) című filmben Post Malone amerikai rapper is szerepel.

Ritchie 1998-ban dolgozott együtt először Stathammel A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmjében. 2000-ben folytatták a közös munkát a Blöff című filmmel, majd öt évvel később a Revolver című akciófilm következett.

A Wrath of Man című produkcióban Statham magányos farkast játszik, aki munkát vállal egy értékeket szállító biztonsági cégnél, amelynek páncélozott járművei ellen fegyveres rablásokat hajtottak végre. A támadások folytatódnak, és hamar kiderül, hogy Statham karaktere sem a pénzért vállalta a munkát, hanem személyes bosszú vezeti.

Tizenöt év után ismét Jason Stahammel forgatott akcióthrillert Guy Ritchie
Fotó: Flickr

A sötét hangulatú film A pénzszállító című 2004-ben bemutatott francia thriller nyomán készül. A szereposztásban Josh Hartnett, Scott Eastwood, Andy Garcia, Eddie Marsan és Holt McCallany is helyet kapott, és az önmagát alakító amerikai rapper, Post Malone is megjelenik majd a filmben.

A Wrath of Man május 7-től látható az amerikai mozikban.

Nálunk forgat a Sikolykirálynő, Jamie Lee Curtis

Az Instagram-oldalára feltöltött fotóinak tanúsága szerint már forgatja Budapesten a Borderlands című filmet Jamie Lee Curtis, aki arról is megemlékezett, hogy magyarok vannak a felmenői között – derül ki a beol.hu cikkéből.

Büszke vagyok rá, hogy magyar őseim földjén lehetek – írta a világhírű színésznő, aki egyébként édesapja, Tony Curtis oldaláról magyar származású.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.