Sandra Bullock és Brad Pitt is szerepel egy új akciófilmben

A két Oscar-díjas színész, Bullock és Pitt először szerepel együtt a filmvásznon.

Forrás: MTI2021. 04. 19. 9:11
null
Sandra Bullock és Brad Pitt is szerepel a Bullet Train című akciófilmben Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sandra Bullock és Brad Pitt is játszik a Bullet Train című akciófilmben, amit David Leitch rendez – írta a Deadline.com hollywoodi hírportál.

A két Oscar-díjas színész, Bullock és Pitt először szerepel együtt a filmvásznon. A Sony stúdió filmjében Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Masi Oka és Andrew Koji is szerepel.

A forgatókönyvet Zak Olkewicz írta, de Leitch is dolgozott rajta. A rendezőtől korábban a Halálos iramban: Hobbs és Shaw vagy a Deadpool 2. című produkciókat láthatták a mozinézők.

Sandra Bullock és Brad Pitt is szerepel a Bullet Train című akciófilmben
Fotó: Flickr

A Bullet Train egy japán regényből, Iszaka Kotaro Maria Beetle című könyve nyomán készül. A történet az imdb.com mozis adatbázis szerint öt bérgyilkosról szól, akik egy nagy sebességű vonaton utaznak. Producerei között van Kelly McCormick és Antoine Fuqua is.

Bullock legutóbb a Netflix Madarak a dobozban című nagy sikerű thrillerjének főszerepét alakította, legközelebb pedig a streamingszolgáltató egyenlőre még cím nélküli drámájában látható, amit a számos filmfesztiválon díjazott, Kontroll nélkül című filmet jegyző Nora Fingscheidt rendez.

Brad Pitt utolsó mozis premierje az Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fi volt 2019-ben.

Hugh Jackman és Laura Dern is játszik Florian Zeller új filmjében

Hugh Jackman és Laura Dern is szerepel Az apa című filmjéért idén BAFTA-djjal elismert és Oscarra is jelölt Florian Zeller új filmjében, amelynek címe The Son (A fiú).

A produkció társfinanszírozója a Film4, a nemzetközi forgalmazást a Cross City Films és az Embarkment Films végzi – írta meg csütörtökön a Variety.com.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.