időjárás 1°C Rajmund, Zelma 2022. January 23.
logo

Christina Aguilera is kiállt Britney Spears mellett

Forrás: origo.hu
2021.06.29. 20:41
Christina Aguilera is kiállt Britney Spears mellett

Christina Aguilera egy sor Twitter-bejegyzésben biztosította a támogatásáról Britney Spearst, aki nemrég a bíróságon kérte, hogy ne kelljen tovább az apja gyámsága alatt élnie.

Az énekesnő egy régi közös fotót is mutatott kettejükről, elfogadhatatlannak tartja, hogy Spears nem kapja meg a jogot arra, hogy irányítsa a saját sorsát:

https://twitter.com/xtina/status/1409673265769893889

Aguilera később arról írt, hogy szerinte minden nőnek joga van rendelkeznie a saját teste felett, márpedig Spears most ezt sem teheti meg: az apja ugyanis azt sem engedi neki, hogy teherbe essen, nem adott engedélyt a fogamzásgátló eszköz eltávolítására, amit korábban ültettek be.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Christina Aguilera/Twitter

Britney Spears nem bírta végignézni a róla készült filmet

Február elején jelent meg a Framing Britney Spears című dokufilm, ami amellett, hogy felkavarta a világot, elindított egy mozgalmat is, mind a sztárok, mind a rajongók körében. Nők ezrei szólaltak fel a média nők elleni kizsákmányolása ellen. A sajtó kegyetlenkedéseinek egyik elszenvedője volt Britney is, aki a kétezres évek közepén idegösszeomlást kapott a média támadásaitól, ami nem csak karrierjére, de magánéletére is óriási kihatással volt – írja a PageSix.

Az énekesnő most először szólalt meg a filmmel kapcsolatban és elárulta, mit érzett a látottak után:

– Nem láttam az egészet, csak részleteket. Nem bírtam végig nézni, két hétig sírtam miatta, néha még most is, ha eszembe jut. Az egész életem ott van minden ember szeme előtt. A média a mai napig támad és nevetségessé tesz, de nekem tovább kell reménykednem, hogy az élet egyszer jobbra fordul.

Tovább