időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Fekete László drámai vallomása: Én munka közben fogok felborulni

Forrás: RIPOST.HU
2021.06.13. 11:04
Fekete László drámai vallomása: Én munka közben fogok felborulni

Fekete László képtelen leállni, pedig tudja, hogy ha nem hallgat teste jelzéseire, nem lesz jó vége annak, amit a testével művel. Utolsó versenyére készül a legendás sportoló – olvasható a Ripost cikkében.

Fekete László 63 éves és már a '80-as évek közepén beírta nevét a sport nagykönyvébe, amikor világrekordot állított fel malomkőhajításban. Eredményeit nehéz lenne felsorolni több világrekordot is jegyez erőemelésben és számos rangos helyezéssel bír világversenyeken. 2007- től 2011-ig natúr erős emberként nem akadt legyőzője az egész világon.

A 36 évnyi kemény sportnak ugyanakkor megvan a hátránya is. A legendás sportoló ugyanis képtelen leállni, pedig tisztában van vele, hogy lassan eléri fizikai tűrőképessége határait. Erről a LifeTV Ébredj velünk! Extrában beszélt Joshi Bharatnak.

Fekete László tisztában van vele, hogy ebből nagy baj is lehet
Fotó: LifeTV

„Nem tudom elfogadni és megemészteni az idő múlását. Tudom, hogy ebből előbb, vagy utóbb baj lesz. Azt hiszem, hogy amíg nem történik valami drasztikus, az agyam képtelen felfogni, hogy elrepültek az évek felettem. Akkor tudok majd leállni, ha a szervezetem azt mondja. Jelzéseket már küld, de nem fogadok szót neki”- vallotta meg a műsorban Fekete László, aki gondolni sem képes arra, hogy nyugdíjas életet éljen. Azt is tudja, hogy ha eljön az ideje, munka közben áll majd le a szíve...

Fekete László jövőre még versenyezni fog

„Nem készítem fel magam arra, hogy majd csendben ücsörgök a kertben és mondjuk naplementét nézzek. Tisztában vagyok azzal, hogy ha sportot abba is hagyom majd, a munkát sosem fogom. A szövetségben az utolsó leheletemig dolgozni fogok, hiszen már közel van a pillanat, amikor a sportágunkat beemelik az olimpiai számok közé. Úgy hiszem, hogy munka közben fogok majd felborulni”- mondta a sportlegenda, aki úgy tervezi, hogy a jövőre esedékes natúr erős emberek világbajnokságán még elindul, és csak ezután akasztja szögre a mázsás kőgolyókat.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.