Ismét szerelmes? Új barátnője lehet Brad Pittnek

A hírek szerint egy díjkiosztón találkoztak, Brad barátai szerint valami elkezdődött közöttük.

Forrás: MW2021. 06. 07. 16:14
PITT, Brad
Los Angeles, 2021. április 26. Brad Pitt amerikai színész, a 93. alkalommal megrendezett Oscar-gála egyik díjátadója a Los Angeles-i Union Station pályaudvaron kialakított sajtószobában 2021. április 25-én. A gálát a koronavírus-járvány miatt a hagyományokkal szakítva két Los Angeles-i helyszínen, a Dolby Színházban és a Union Station pályaudvaron rendezték meg az Oscar-jelöltek részvételével, közönség nélkül. MTI/EPA/Pool/Chris Pizzello Fotó: Chris Pizzello
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szenzációs pletykát a Mirror szellőztette meg a napokban. Azt írják, elképzelhető, hogy Brad Pittnek új barátnője van, újra szerelmes – derül ki a beol.hu cikkéből. Igaz, néhány hete sincs, hogy újra összeboronálták Jennifer Anistonnal, de ez csak a szokásos rutin, ha meglátják őket, azonnal mindenki fantáziálni kezd.

Brad Pitt amerikai színész. Fotó: MTI/EPA/Pool/Chris Pizzello

Az igazság azonban az, hogy valaki már hónapokkal ezelőtt felkeltette Brad Pitt érdeklődését. Méghozzá

Hollywood egyik legizgalmasabb énekes- és színésznője, a Golden Globe-díjas Andra Day.

Aki nemcsak a filmvásznon emlékezetes, de 2016-os Cheers to the Fall című lemezét, a legjobb R&B-album kategóriában jelölték az 58. Grammy-díjra.

Szóval a 36 éves Andra Day nemcsak nagyon dögös, de irgalmatlanul tehetséges is, nem csoda, ha megtetszett Brad Pittnek. Aztán hogy ez is csak egy pletyka, mert senki nem bír magával attól, hogy egy ilyen pasi facér, vagy valóban igaz, nemsokára kiderül…

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Palvin Barbara jelenleg a 17. a legjobban kereső topmodellek listáján, de év végéig még gyarapodhat a vagyona: Kiderült, mekkora a vagyona Palvin Barbarának.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.