Sinéad O’Connor mégsem fejezi be zenei pályafutását

Az ír énekes-dalszerző azt mondta, június 5-i közleménye „reflexszerű reakció”.

Forrás: MTI2021. 06. 09. 16:04
O'CONNOR, Sinad
Sinéad O'Connor visszavonta hétvégi bejelentését Fotó: Mónus Márton Forrás: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sinéad O’Connor ír énekes-dalszerző visszavonta hétvégi bejelentését, amely szerint befejezi zenei pályafutását – írta a The Guardian online kiadása.

O’Connor azt mondta, június 5-i közleménye „reflexszerű reakció” volt a brit és az ír médiában a mentális egészségével kapcsolatos folyamatos negatív megszólalásokra. A zenész Twitter-bejegyzésében rajongóinak kifejtette, hogy rosszul érezte magát az interjúk után, amelyeket Rememberings című könyvéről készítettek vele. A memoárkötetben az átélt testi és lelki bántalmazásokról is írt.

„De szeretem a munkámat. Ami a zenélés. Arra születtem, hogy élőben adjak elő” – magyarázta.

Sinéad O’Connor visszavonta hétvégi bejelentését
Fotó: MTI/Mónus Márton

Miután visszavonulását bejelentette, megtapasztalta a rajongók és a zenésztársak támogatását, ezért megtartja 2022-ben megjelenő albumának koncertjeit. „Arról is hazudtam, hogy túl vagyok a csúcson” – tette hozzá.

Az énekesnő június 4-én azt írta, hogy visszavonul a turnézástól és a lemezkészítéstől, ezt a hétvégén számos további tweet követte. A Billboard zenei magazin kérdésére O’Connor szóvivője akkor megerősítette a bejelentést.

Az 54 éves énekesnő karrierje során tíz albumot adott ki, leghíresebb felvétele, a Nothing Compares 2U 1990-ben vezette a Billboard Hot 100-as sikerlistáját.

Borítókép: Sinead O’Connor Grammy-díjas ír énekesnõ koncertje a budapesti Akvárium Klubban 2019. december 9-én

Kylie Minogue úgy érzi, 53 évesen révbe ért

A gyönyörű énekesnőnek eddig nemigen volt szerencséje a szerelemben. Ám sosem késő! Kylie Minogue 53 évesen nemsokára kimondja a boldogító igent – olvasható a Szoljon.hu oldalán.

Az énekesnő túl van számtalan kapcsolaton, de egyik férfi sem bizonyult az igazinak, és mindegyik románc vége csalódás lett.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.