időjárás 14°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

Elcsuklott Tóth Vera hangja az Akusztik színpadán + videó

Forrás: MTVA Sajtó- és Marketingiroda
2021.07.07. 08:15
Elcsuklott Tóth Vera hangja az Akusztik színpadán + videó

Legfontosabb dalait gyűjtötte csokorba és adta elő az M2 Petőfi TV nézőinek Tóth Vera. Az Artisjus-díjas énekesnő egy feldolgozást is elénekelt az Akusztik színpadán egyik legnagyobb zenei példaképétől és személyes jó barátjától, Balázs Fecótól – olvasható az MTVA Sajtó- és Marketingiroda közleményében.

Az év eddigi legmeghatóbb produkciója volt Tóth Vera előadása.

„Fecó számomra egy nagyon fontos előadó, művész, énekes és dalszerző volt, aki bár novemberben elhunyt koronavírusban, a dalai halhatatlanok. Az egyik kedvenc dalom tőle a Maradj velem. A Petőfi Zenei Díjátadón, idén január 23-án a Budapest Bárral énekeltük el közösen, napra pontosan egy évvel azelőtt pedig közös fellépésünk volt, ahol együtt. Most ezzel a dallal emlékezzünk együtt Balázs Fecóra”

- vezette fel a produkcióját az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában Tóth Vera, akit mélyen megérintett szeretett kollégájának elvesztése. Bár abban a pillanatban, amikor kimondta Balázs Fecó nevét a színpadon, elcsuklott a hangja, gyönyörű tisztasággal hangzott fel a dal az énekesnő előadásában – az idei Akusztik egyik legmeghatóbb produkcióját eredményezve.

Tóth Vera. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Akusztik folytatásában az énekesnő előadta a többi között a Sorskerék és A tükör túlfelén című dalát, de felhangzott A Dal 2015-ös versenydala, a Gyémánt is. A videóból pedig az is kiderült, kit választott maga mellé meghívott vendégnek az énekesnő, akivel – szokás szerint – elementárisat énekelt.

Az előadásról készült videót IDE kattintva nézheti meg.

Korábban egy másik magyar előadóművészről írtunk: Újra dübörög a szerelemvonat! Bomba formában az énekes. Demjén Ferenc a jelek szerint teljesen felerősödött és újra fantasztikus dolgokra képes a színpadon.