Gregor Bernadett kamaszkora óta Karády-rajongó

Nem lesznek Karády-s külsőségek, hiszen nem utánozni szeretné, pusztán emlékezni kamaszkori bálványra Gregor Bernadett, aki egy önálló Karády-estre készül. A NYÁR 21 stúdiójában ízelítőt is adott, az örök klasszikus Hamvadó cigarettavéget előadva.

Forrás: MTVA2021. 07. 05. 19:19
Gregor Bernadett;
Gregor Bernadett mindig is nagy rajongója volt Karády Katalinnak Fotó: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gregor Bernadett Jászai Mari-díjas színésznő mindig is nagy rajongója volt Karády Katalinnak, hamarosan pedig egy eddig még nem látott zenés színpadi játékot mutat be a legendás színésznő tiszteletére.

„Mikor az 1980-as évek végén ismét divatba jöttek a Karády-nóták nekem az összes dala megvolt lemezen vagy kazettán, kívülről fújtam az összes slágerét. Annak idején egy szép, búgó hangú színésznőt láttam benne és csodáltam őt, aztán ahogy egyre jobban megismertem az életét, annál több kérdés merült fel vele kapcsolatban, amelyekre szerintem senki sem fog választ kapni” – mesélte fiatalkori példaképéről a NYÁR 21-ben a színésznő. Drámai fordulatokkal teli életútját bele is szövi önálló Karády-estéjébe. Gregor Bernadett azonban nem utánozni szeretné, hanem emlékezni rá, ezért biztosan nem csináltat Karády-s hajat és szipkát sem visz magával a színpadra.

Gregor Bernadett mindig is nagy rajongója volt Karády Katalinnak
Fotó: MTI/Soós Lajos

A beszélgetés – benne a Gregor Bernadett által előadott Karády-slágerrel – IDE kattintva nézhető újra.

Újra dübörög a szerelemvonat! Bomba formában az énekes

Már csak egy emlék Demjén Ferenc és persze a rajongói számára is az a nehéz időszak, amit a legendás zenész maga mögött hagyott. Több mint két év telt el azóta, hogy aggasztó hírek érkeztek a szerelemvonat megéneklőjéről. Az agyérgörcs és a hosszas kezelés, majd lábadozás után, most egymást érik a koncertjei.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.