Így ügyetlenkedett Emma Watson a Harry Potter forgatásán + videó

Akárcsak filmbéli karaktere, a színésznő gyakran igazi kis eminensként viselkedett az első Potter-film forgatásán, ami mosolyogtató galibákat okozott az egész stábnak – írja a Thatslife.hu.

Forrás: thatslife.hu2021. 07. 12. 20:24
null
Forrás: YouTube/Jimmy Kimmel Live
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emma a Jimmy Kimmel Live! című show-műsorban mesélt az arcpirító élményekről. A közönség előtt levetített filmrészletben látható, ahogy a sztár annyira koncentrál Daniel Radcliffe és Rupert Grint szövegeire, hogy némán, tátogva ismétli azokat.

Fotó: YouTube/Jimmy Kimmel Live

„Lehet, hogy most kinevetsz, de elég komoly komplexusaim lettek emiatt. Egész felvételeket rontottam el így, és Chrisnek (a rendezőnek, a szerk.) állandóan rám kellett szólnia, hogy már megint ezt csinálom. Én persze szabadkoztam, hogy »Jaj, annyira sajnálom, bocsánat!«, és totál lúzernek éreztem magam. Imádtam a könyveket, és bele akartam adni mindent, de végül kicsit túl is teljesítettem a feladatot”

– magyarázta nevetve Emma.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.