Orsovai Reni inkább tölti a nyarat a színpadon, mint vakációzással

A DAL 2020-as győztes produkciójának női tagja teljes erőbedobással belevetette magát a nyári koncertszezonba, és új dalok megjelenésére készül saját zenekarával, a NENE-vel.

Forrás: MTVA2021. 07. 02. 8:40
Orsovai Reni;
Budapest, 2020. március 7. Orsovai Reni, a Nene zenekar énekesnõje a Késõre jár címû dalt adja elõ A Dal 2020 televíziós show-mûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2020. március 7-én. MTI/Mónus Márton Fotó: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DAL 2020-as győztes produkciójának női tagja, Orsovai Reni teljes erőbedobással belevetette magát a nyári koncertszezonba, és új dalok megjelenésére készül saját zenekarával, a NENE-vel. A csapat tagjai a NYÁR 21 legutóbbi adásában meséltek arról, hogy élték meg a karantén legnehezebb napjait és mennyi mindennel készülnek a visszatérésre.

Orsovai Reni, a Nene zenekar énekesnője a Későre jár című dalt adja elő A Dal 2020 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2020. március 7-én.
Fotó: MTI/Mónus Márton

Orsovai Renit a Duna Televízió, A DAL című műsorából ismerte meg az egész ország, Rácz Gergő partnereként pedig a győzelemig menetelt 2020-ban a Mostantól című dallal, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb magyar slágere lett. Az énekesnő akkor nem élvezhette ki a győzelemmel járó sikert, hiszen a dalverseny után nem sokkal bezárt az ország. Az idei nyár viszont más lesz: zenekarával, a NENE nevű formációval végig koncertezik. Az együttes a NYÁR 21 csütörtöki adásában a zenélés mellett az elmúlt időszak megpróbáltatásairól beszélgetett a műsorvezetőkkel, Novodomszky Évával és Fodor Imrével.

„Januárban volt a mélypont, amikor már mindannyiunknak elege lett abból, hogy folyamatosan várunk. Nem voltak koncertek, nem találkoztunk a közönséggel. Nem tudtunk alkotni, elfáradtunk, de kijöttünk belőle. Jelenleg két klipen dolgozunk és folyamatosan koncertezünk. Nagyon örülök ennek, mert most inkább vagyok a színpadon és dolgozom, minthogy a Balatonban áztassam magamat” – fogalmazott Orsovai Reni a NENE zenekar énekesnője a NYÁR 21-ben, amelyben azt is elárulta, miért sikerült igazán vidámra a legutóbbi klipforgatásuk. A további részletek a NYÁR 21 idézett adásában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.