Továbbra is apja gyámsága alatt marad Britney Spears

Az énekesnő a bírósághoz fordult annak érdekében, hogy vegyék el apjától a gyámság jogát.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 02. 15:36
والد بريتني سبيرز يطالب بالتحقيق في مزاعم تعرضها لسوء المعاملة
Elutasította a bíróság Britney Spears kérvényét Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Los Angeles-i bíróság június 30-án elutasította Britney Spears kérvényét, és apja, Jamie Spears marad továbbra is az énekesnő hivatalos gyámja.

Egy hét telt el Britney Spears tanúvallomása óta, melyet apja, Jamie Spears ellen tett a Los Angeles-i bíróságon. A 39 éves énekesnő bevallotta, sokáig hazudott a világnak, egyáltalán nincs jól, nem boldog, apja pedig olyan dolgokra kényszeríti, amelyeket egyáltalán nem akar megtenni.

Ezen okok miatt, az énekesnő a bírósághoz fordult annak érdekében, hogy vegyék el apjától a gyámság jogát, amelyet tizenhárom évvel ezelőtt, 2008-ban Britney Spears labilis mentális állapota miatt ítéltek neki. A kérelmet 2020 novemberében nyújtotta be Britney Spears ügyvédje, Samuel D. Ingham arra hivatkozva, hogy a popsztár fél az apjától, és nem lép fel többé, ha továbbra is Jamie Spears a gyámja.

Elutasította a bíróság Britney Spears kérvényét
Fotó: Reuters

Jamie Spears nemcsak lánya pénzével rendelkezik, de a magánélete felett is, utóbbiról 2019-ben lemondott egészségügyi gondjaira hivatkozva, azonban az énekesnő addig harcol, amíg apjától teljesen független nem lesz.

Az énekes ügyvédje arra kérte a Los Angeles-i bíróságot, hogy vonja meg Jamie Spearstől a sok millió dolláros vagyon kezelésének jogát. Az énekesnő azt szeretné, ha az amerikai Bessemer Trust vagyonkezelő cég venné át apja feladatait, azonban akármennyire küzdött Ingham, a bíróság június 30-án elutasította ezt a kérvényt.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Christina Aguilera is kiállt Britney Spears mellett

Christina Aguilera egy sor Twitter-bejegyzésben biztosította a támogatásáról Britney Spearst, aki nemrég a bíróságon kérte, hogy ne kelljen tovább az apja gyámsága alatt élnie.

Az énekesnő egy régi közös fotót is mutatott kettejükről, elfogadhatatlannak tartja, hogy Spears nem kapja meg a jogot arra, hogy irányítsa a saját sorsát.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.