időjárás 20°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Továbbra is apja gyámsága alatt marad Britney Spears

Forrás: hirado.hu
2021.07.02. 15:36
Továbbra is apja gyámsága alatt marad Britney Spears

A Los Angeles-i bíróság június 30-án elutasította Britney Spears kérvényét, és apja, Jamie Spears marad továbbra is az énekesnő hivatalos gyámja.

Egy hét telt el Britney Spears tanúvallomása óta, melyet apja, Jamie Spears ellen tett a Los Angeles-i bíróságon. A 39 éves énekesnő bevallotta, sokáig hazudott a világnak, egyáltalán nincs jól, nem boldog, apja pedig olyan dolgokra kényszeríti, amelyeket egyáltalán nem akar megtenni.

Ezen okok miatt, az énekesnő a bírósághoz fordult annak érdekében, hogy vegyék el apjától a gyámság jogát, amelyet tizenhárom évvel ezelőtt, 2008-ban Britney Spears labilis mentális állapota miatt ítéltek neki. A kérelmet 2020 novemberében nyújtotta be Britney Spears ügyvédje, Samuel D. Ingham arra hivatkozva, hogy a popsztár fél az apjától, és nem lép fel többé, ha továbbra is Jamie Spears a gyámja.

Elutasította a bíróság Britney Spears kérvényét
Fotó: Reuters

Jamie Spears nemcsak lánya pénzével rendelkezik, de a magánélete felett is, utóbbiról 2019-ben lemondott egészségügyi gondjaira hivatkozva, azonban az énekesnő addig harcol, amíg apjától teljesen független nem lesz.

Az énekes ügyvédje arra kérte a Los Angeles-i bíróságot, hogy vonja meg Jamie Spearstől a sok millió dolláros vagyon kezelésének jogát. Az énekesnő azt szeretné, ha az amerikai Bessemer Trust vagyonkezelő cég venné át apja feladatait, azonban akármennyire küzdött Ingham, a bíróság június 30-án elutasította ezt a kérvényt.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Christina Aguilera is kiállt Britney Spears mellett

Christina Aguilera egy sor Twitter-bejegyzésben biztosította a támogatásáról Britney Spearst, aki nemrég a bíróságon kérte, hogy ne kelljen tovább az apja gyámsága alatt élnie.

Az énekesnő egy régi közös fotót is mutatott kettejükről, elfogadhatatlannak tartja, hogy Spears nem kapja meg a jogot arra, hogy irányítsa a saját sorsát.

Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.