Wolf Kati imádja a 80-as évek zenéjét

Wolf Kati és Spigiboy újragondolták a Gyere kislány, gyere című Beatrice-slágert, amelyhez egy diszkókorszakot idéző klipet is készítettek. A NYÁR 21-ben az énekesnő mesélt a közös munkáról és azt is elárulta, milyennek tartja a 80-as évek zenéit.

Forrás: MTVA2021. 07. 19. 21:24
Wolf Katalin; Wolf Kati
A Beatrice-slágerhez egy diszkókorszakot idéző klipet is készítettek Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minden dalhoz alázattal kell állni, különösen igaz ez akkor, ha régi nagy slágerhez nyúl az ember. Tudni kell, hogy az új sohasem lesz jobb az eredetinél, a feldolgozást másként kell megcsinálni” – mondta a NYÁR 21 műsorvezetőinek, Somossy Barbarának és Forró Bencének Wolf Kati, aki a Beatrice 1977-es nagy slágerét dolgozta fel Spigiboy-jal közösen. A hozzá készült klip is a diszkókorszakot idézi meg: Kati göndör hajjal, csillogó ruhában látható benne, és persze a kazettás magnó és a tükörgömb sem hiányzik belőle.

A Beatrice-slágerhez egy diszkókorszakot idéző klipet is készítettek
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„Nagyon jó slágereket adott a 80-as évek, színes, dallamos zenék születtek akkoriban” – mondta a Duna Televízió műsorában az énekesnő, aki azt is elárulta, tervezi-e további dalok feldolgozását is ebből a korszakból.

A beszélgetés IDE kattintva nézhető újra!

Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül

A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.