időjárás 6°C Beáta , Izolda 2023. március 22.
logo

Wolf Kati imádja a 80-as évek zenéjét

Forrás: MTVA
2021.07.19. 21:24
Wolf Kati imádja a 80-as évek zenéjét

Wolf Kati és Spigiboy újragondolták a Gyere kislány, gyere című Beatrice-slágert, amelyhez egy diszkókorszakot idéző klipet is készítettek. A NYÁR 21-ben az énekesnő mesélt a közös munkáról és azt is elárulta, milyennek tartja a 80-as évek zenéit.

„Minden dalhoz alázattal kell állni, különösen igaz ez akkor, ha régi nagy slágerhez nyúl az ember. Tudni kell, hogy az új sohasem lesz jobb az eredetinél, a feldolgozást másként kell megcsinálni” – mondta a NYÁR 21 műsorvezetőinek, Somossy Barbarának és Forró Bencének Wolf Kati, aki a Beatrice 1977-es nagy slágerét dolgozta fel Spigiboy-jal közösen. A hozzá készült klip is a diszkókorszakot idézi meg: Kati göndör hajjal, csillogó ruhában látható benne, és persze a kazettás magnó és a tükörgömb sem hiányzik belőle.

A Beatrice-slágerhez egy diszkókorszakot idéző klipet is készítettek
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

„Nagyon jó slágereket adott a 80-as évek, színes, dallamos zenék születtek akkoriban” – mondta a Duna Televízió műsorában az énekesnő, aki azt is elárulta, tervezi-e további dalok feldolgozását is ebből a korszakból.

A beszélgetés IDE kattintva nézhető újra!

Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül

A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány.

Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.