Bruce Springsteen lánya érmet nyert az olimpián

A 29 éves Jessica az amerikai díjugrató csapat tagjaként vett részt a 2021-es tokiói olimpián.

Forrás: hirado.hu2021. 08. 10. 9:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legendás zenész lányának van miért büszkének lennie, ugyanis a dobogó második fokára állhattak fel csapatával. A tornát Svédország nyerte, de egészen az utolsó akadályig szoros volt a mezőny, fej-fej mellett haladt a két csapat, végül az utolsó akadálynál a svédek egy másodperces előnyre tettek szert, amivel megnyerték a versenyt – írja a JustJared.

 

Az ezüstérmes olimpikon, Jessica Springsteen szinte az egész gyermekkorát lóháton töltötte, így komoly sikereket ért el a sportágban. A 29 éves sztárcsemete országa top sportolói közé tartozik, és olyan versenyeken képviselte Amerikát, mint a FEI Nemzetek Kupája 2020-ban, 2018-ban és 2014-ben. Mindemellett első helyezést ért el a 2014-es American Gold Cupon, 2016-ban pedig első ízben nyert meg egy ötcsillagos Grand Prix versenyt.

 

Jessica édesanyja, Patti Scialfa szintén a lovak szerelmese volt, tőle örökölte a sport iránti rajongását.

 

„Nagyon kicsi koromban, négyévesen kezdtem el lovagolni. Anyukám mindig is szeretett volna, így amikor New Jersey-be költöztünk, elkezdett órákat venni. A házunkkal szemben volt az egyik legelismertebb junior edző istállója, és én is azonnal beiratkoztam” – mesélt szenvedélye kezdetének történetéről korábban Jessica.

 

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.