Kiderült, hogyan áll bosszút Harryn és Meghanon II. Erzsébet

A királynő ugyanis úgy véli, hogy ez már több a soknál!

Forrás: Ripost.hu2021. 08. 22. 19:40
II. ERZSBET
Ascot, 2019. június 20. II. Erzsébet brit királynõ az ascoti derbi harmadik napján, a hölgyek napján 2019. június 20-án. Az ötnapos lóverseny a brit társasági élet egyik legfontosabb eseménye. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betelt a pohár II. Erzsébetnél, nem tűr tovább a királynő – olvasható a Ripost.hu cikkében.

A hírek szerint annyira megelégelte Harry herceg és Meghan Markle ármánykodását, hogy úgy döntött, legális eszközökkel ugyan, de bosszút áll rajtuk – írja a The Sun.

Egy neve elhallgatását kérő bennfentes szerint a 95 éves uralkodó úgy véli, hogy ami sok, az sok, ezért összehívta a Buckingham-palota királyi tanácsosait, hogy együtt találjanak ki valami válaszcsapást Harry és Meghan ellen.

Bár az, hogy konkrétan mit eszeltek ki, egyelőre rejtély, az egyre biztosabb, hogy a királynő és Meghanék kapcsolata egyhamar nem fog rendeződni.

(A borítóképen II. Erzsébet brit királynő látható. Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.