Ladinek Juditban nincs szakmai féltékenység

A Madách Színház színművésze, Ladinek Judit a Dankó Rádió Jó pihenést! című műsorában gyermekkoráról, a szertornász- és néptáncos múltjáról mesélt. A közkedvelt előadóművész főiskolai éveiről és kolléganőivel közös produkciójáról is beszámolt, amelyből kiderült, miért nem merült fel benne sohasem szakmai irigység.

Forrás: hirado.hu2021. 08. 30. 14:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közelgő születésnapja alkalmából köszöntötte műsorában, a Jó pihenést!-ben Nádas György Ladinek Juditot. A Dankó Rádió műsorából a többi között arra is fény derült, annak idején hogyan szólította magához a színpad a manapság tévésorozatokban is feltűnő színésznőt.

 

„Ötévesen elkezdtem szertornázni, de miután Budapestre költöztünk, nem folytattam. A mozgás ugyanakkor hiányzott, így a Lenvirág Táncegyütteshez csatlakoztam, néptáncolni kezdtem. Rengeteget utaztunk, turnéztunk Európa-szerte. Tizenéves kislányként a vasfüggöny mögül a francia riviérára jutottam el. Azt sem tudtam, hova nézzek, mintha a mennyországban jártam volna” – emlékezett vissza a Dankó Rádió műsorában Ladinek Judit, aki ekkoriban döntötte el, hogy az ő jövője a színpad lesz.

 

Az énekes-táncos szerepekben remekelő színművész a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán szerzett diplomát 1997-ben, jelenleg a Madách Színház társulatának tagja, mellette pedig feltűnt sorozatokban, és a Dívák formációban is. Utóbbiban két kolléganőjével, Détár Enikővel és Fésűs Nellyvel látható. Nádas György arra volt kíváncsi az adásban, felmerült-e valaha közöttük szakmai féltékenység.

 

„Lehet, hogy giccsesen hangzik, de sosem fordult elő ilyesmi. Nem klikkesedtünk, nem fúrtuk sosem a másikat. Mindegyikünknek megvan a saját terepe, egzisztenciája. Mikor hárman együtt vagyunk a színpadon, az olyan, mint egy kirándulás a barátnőkkel. Sokan csodálkoznak, hogy három nő ennyire jól megvan egymással, de így van” – reagált Ladinek Judit, aki jól tudja, hogy a közönségük egy része bulvárfogyasztó, ezért nem zárkózik el az ilyen megkeresésektől sem, egészen addig, amíg ezek nem túl tolakodók.

 

„A szakmánk része, hogy belelátnak mások valamelyest a magánéletünkbe. Szerencsére semmi titkolnivalóm nincs. A párom is színész, rendező, ezért néha megmutatjuk magunkat” – tette hozzá a Dankó Rádió műsorában a színésznő. 

 

A további részletek IDE kattintva visszahallgathatók.

 

Borítókép: Ladinek Judit a Bepasiztunk című „válás rock and roll” próbáján a Madách Stúdióban                                         Fotó: MTI /Szigetváry Zsolt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.