időjárás 15°C Vendel 2021. October 20.
logo

A Darázsfészek a ByeAlex-botrányról: kitálalt a bánki koncert szervezője

Magyar Nemzet
2021.09.03. 16:19 2021.09.03. 16:29
A Darázsfészek a ByeAlex-botrányról: kitálalt a bánki koncert szervezője

Újabb résszel jelentkezett Bagi Iván műsora, melyben megtörte a csendet a ByeAlex-botránnyal kapcsolatban a bánki koncert szervezője – írja a Borsonline.hu.

Az arcát nem vállalta a riportban, de nyilatkozott és kitálalt a bánki koncert szervezője. ByeAlex korábban már közösségi oldalán elmondta saját verzióját arról, hogy miért nem lépett fel. A bejegyzése így szólt:

Kedves bánki közönségünk! Ne haragudjatok, hogy lemondtuk a mai koncertet, de sajnos a technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz! Reméljük, valamikor pótolhatunk, mert nagyon vártuk

– írta.

Most tiszta vizet önt a pohárba és a Darázsfészek újratöltve kamerája elé állt B. Tódor, a koncert főszervezője, aki elmondja, hogy pontosan mi volt az, ami az énekesnél kiverte a biztosítékot és miért nem lépett színpadra.

A videó ITT érhető el.

Borítókép: ByeAlex (Márta Alex) a 26. VOLT Fesztiválon a soproni Lővér kempingben 2018. június 30-án. Fotó: MTI/Nyikos Péter