Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium

Álmában hunyt el a Rendőrakadémia legendás sztárja

84 éves korában floridai otthonában elhunyt Art Metrano, a Rendőrakadémia-filmek felejthetetlen Mauser hadnagya – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 09. 10. 21:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

84 éves korában floridai otthonában elhunyt Art Metrano, a Rendőrakadémia-filmek felejthetetlen Mauser hadnagya. A színész halálhírét fia jelentette be.

A színész több, mint száz filmben és sorozatban szerepelt. Kevesen tudják, de éppen karrierje csúcsán brutális balesetet szenvedett: leesett a házuk tetejéről és eltört a gerince. Tolókocsiba került, még a kezét sem tudta mozgatni. A felesége egy hangvezérelt diktafont vett neki, amely segítségével felvette a gondolatait. Hatalmas kitartása segítségével felállt a tolókocsiból és végül a kazetta anyagát egyszemélyes színdarabbá alakította.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Twitter/Daily Express

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.