Az X-akták sztárja külön embert tart arra, aki kiszűri az illetlen rajongókat

Úgy tűnik, Gillian Andersont ipari mennyiségű meztelen fotóval bombázzák – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 09. 25. 16:48
Anderson, Gillian
London, 2019. oktber 7. Gillian Anderson amerikai sznszn a Marriage Story cm film bemutatjn a 63. Londoni Filmfesztivlon 2019. oktber 6-n. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga Fotó: Facundo Arrizabalaga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gillian Andersont kétségtelenül az X-akták című – 11 évadot megélt – sikersorozatnak köszönhetően ismerte meg a nagyvilág, de az FBI-os, földönkívülis sorozat befejeztével sem tűnt el a süllyesztőben. Jelentős szerep jutott neki a Hannibal szériában, és az épp harmadik évadát bemutató Szexoktatásban is főszerepet kapott.

Alighanem ez utóbbi sorozatnak köszönhető, hogy az 53 éves színésznő a mai napig sok férfi fantáziáját megmozgatja – amit megdöbbentően sokan extrém módon fejeznek ki neki.

Mint azt a minap elárulta: olyannyira, hogy külön embere van arra, hogy kiszűrje a bejövő üzenetei, levelei közül a zaklatókat.

Van, valaki, aki átnézi a dolgokat, mielőtt én látom őket… és ebbe beletartoznak a képek is, amiket kapok

– mesélte a színésznő a The Sun oldalának, hozzátéve: nincs telepítve az Instagram a telefonjára, de ennek ellenére néha értesítik arról, hogy megint érkezett egy nagyobb adag meztelen férfis fotó.

A teljes cikk ITT érhető el.

Borítókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.