Cameron Diaz születésnapi köszöntését minden nő megirigyelné

A színésznő férje szívhez szóló üzenettel köszöntötte kedvesét.

Forrás: hirado.hu2021. 09. 01. 14:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 49 éves amerikai színésznő, Cameron Diaz egy ideje távol tartja magát Hollywoodtól, és éli a feleségek és családanyák „hétköznapi életét”. Ennek megfelelően, hol máshol, mint az Instagramon kapott férjétől, a Good Charlotte zenekar gitárosától, Benji Maddentől szívhez szóló üzenetet – számolt be a People.

„Boldog szülinapot kívánok a feleségemnek! Minden lehetséges módon gyönyörű vagy, és szerencsések vagyunk, hogy együtt élhetünk veled” - szólt a 42 éves rocker kiírása, amiben a többesszám közös gyermeküket, az egyéves Raddixot jelzi.

„Ami a valód, amit teszel éjjel-nappal azokért akiket szeretsz, az maga az őszinte lojalitás. Nehéz egy Insta-posztban összefoglalni, amit érzek, de most kapóra jön a szülinapod arra, hogy világgá kürtöljem, mennyire szeretlek” - fejezte be szívmelengető vallomását Benji.

A színésznő tíz évvel ezelőtt ment hozzá a zenészhez, akivel igen ritkán látni nyilvános eseményen, főképp azért, mert látszólag nem kér a csillogó világból. A színésznő az elmúlt években többször is elmondta, hogy jelenleg a gyereknevelés számára a legfontosabb, és az anyaszerep az egyetlen, ami érdekli, de sok rajongó azt várta, hogy idővel ez majd változik és ismét láthatják őt a kamerák előtt szerepelni. Azonban a színésznő leszögezte, hogy egyáltalán nem hiányoznak neki a forgatások. Diaz tavaly hívta életre organikus bor márkáját, az Avaline-t, ami ki is tölti minden szabadidejét.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.