Feldolgozzák Kevin Costner egyik legjobb filmjét

Remake készül az 1992-es Több mint testőr című nagy sikerű romantikus thrillerből.

Forrás: MTI2021. 09. 19. 9:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Warner Bros. bejelentése szerint a feldolgozás forgatókönyvét Matthew Lopez írja, a díjnyertes The Inheritance című 2019-es Broadway-darab szerzője. A producerek között van Lawrence Kasdan, az eredeti film írója és producere.

Részleteket egyelőre nem közöltek se a megjelenés tervezett dátumáról, se a szereplőkről.

A Több mint testőrben főszerepet játszó Whitney Houston első színészi szerepe volt Rachel Marron híres énekes megformálása, akit egy ismeretlen zaklatója ellen véd a Kevin Costner játszotta egykori titkosügynök.

Bár számos kritika illette a romantikus thrillert, 1992-ben a második legsikeresebb mozifilm lett, Dolly Parton I Will Always Love You című dalának Houston-féle előadása pedig klasszikussá vált.  

Whitney Houston 2012-ben halt meg, mindössze 48 évesen.

Borítókép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.