Menye pótanyukaként tekint Csepregi Évára

A megismerkedésük után hamar szoros kapcsolat alakult ki Csepregi Éva és menye között. A Neoton Família énekesnője és Heatlie Dóra a Duna Televízió Almárium című műsorában meséltek Radványi Dorottyának arról, milyen volt az első találkozásuk. A nézők azt is láthatták, milyen ruhában volt a fiatal pár a közelmúltbeli esküvőjükön.

Forrás: MTVA Sajtó és Marketing Iroda2021. 09. 25. 11:04
Csepregi va
Budapest, 2014. június 11. Csepregi Éva énekes a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három évvel ezelőtt mutatta be Dórát édesanyjának Heatlie Dávid, akik között hamar szoros kapcsolat alakult ki. „Szinte a második anyukám és egyben a barátom is” – árulta el Heatlie Dóra az Almáriumban Radványi Dorottyának.

A Neoton Família énekesnője nem bánja az anyósszerepet.

 Egy bizonyos kor után az anyukák elkezdik érlelni magukban azt a gondolatot, hogy anyósok lesznek. Szerintem ez egy szép része az ember életének

– mondta Csepregi Éva, aki nemcsak fiával, de menyével is mindent megbeszél, sőt elárulta: minden téren sokat tanul tőlük. Idesorolta a lazább gondolkodást is, amely a fiatal pár esküvői ruhája kapcsán lett téma a beszélgetésben.

A piros szoknya, piros nadrág tornacipővel kicsit furcsa volt nekem, én egy kicsit ugyanis konzervatívabb vagyok

– vallotta be Csepregi Éva.

Hogy miként festett az ifjú pár az esküvőn, az is kiderül a videóból, amely IDE kattintva nézhető meg.

Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.