Csepregi Éva óriási bejelentést tett a Neoton jövőjéről

Egyelőre még aggódik, de biztos benne, hogy előbb-utóbb sikerül túljutni a pillanatnyi nehézségeken.

Forrás: ripost.hu2020. 08. 10. 17:05
Csepregi va
Budapest, 2011. december 27. Csepregi Éva énekes a Neoton Família koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különleges ötlettel rukkolt elő a Neoton Família! A koronavírus-járvány miatt augusztus 15. után sem lehet 500 főnél nagyobb rendezvényt szervezni, így Csepregi Éváék sem tudják megtartani a nagykoncerteket.

Ám mégis kitalálták, hogyan találkozhatnának a közönségükkel-írja a Ripost.

Hosszú utat járt be a banda.
Fotó: MTI/Bara István

„Megpróbálunk pozitívan állni a helyzethez és alkalmazkodni hozzá. Mivel továbbra sem tudunk nagykoncerteket tartani, ezért elindult egy koncertsorozatunk, ami a Neoton 500 nevet kapta. Először Kaposváron lépünk majd színpadra, aztán szépen lassan bejárjuk az országot. Ezek mind olyan fellépések lesznek, amelyeket átmenedzseltünk 500 fő alá. Így mi is találkozhatunk a közönségünkkel és ők is együtt bulizhatnak velünk” – kezdte a Neoton dívája, aki nagyon izgatott a közelgő fellépések miatt, azonban az októberi nagykoncertjük miatt aggódik.

„Őszinte leszek, aggódom az októberi Aréna koncert miatt, de bízunk a legjobbakban. Mi már nagyon készülünk rá, reméljük minden az elképzeléseink szerint alakul majd! Előbb vagy utóbb túl leszünk ezen a nehéz helyzeten!” – jelentette ki Csepregi.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.