Stanley Tucci először vallott a rákkal való küzdelméről

A hatvanéves színész nyelvrákkal küzdött, ami ráadásul mérete miatt nem volt operálható.

Forrás: hirado.hu2021. 09. 08. 11:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három éve rákot diagnosztizáltak Stanley Tuccinál – olvasható a Virgin Atlantic légitársaság fedélzeti magazinjában, a Verában.

A hatvanéves Tucci, aki olyan produkciókban csillogtatta meg a tehetségét, mint Az éhezők viadala, Az ördög Pradát visel, a Pelikán ügyirat vagy az Amerika kapitány, nyelvrákkal küzdött, ami ráadásul mérete miatt nem volt operálható, így magas dózisú kemoterápiát és sugárkezelést javasoltak számára az orvosok. A gyógymód sikeresnek bizonyult, s bár fél éven át szondán keresztül tudták csak táplálni, ma már sokkal jobban van, a szakértők szerint a rák vélhetően nem tér majd vissza.

A színész arról is nyilatkozott, mennyire megviselte a diagnózis, hiszek a rák már korábban is rányomta a bélyegét az életére:
– Reméltem, hogy sosem lesz részem hasonlóban, hiszen az első feleségemet a rák miatt vesztettem el. Nézni őt évekig, ahogyan keresztülmegy ezeken a kezeléseken, borzalmas volt.

Stanley 1995-ben vette feleségül Kate Tuccit, aki 47 évesen vesztette el a harcot a mellrákkal szemben. Tucci 2012-ben újranősült, Emily Blunt nővérét, Felicity Bluntot vezette oltár elé. Első feleségétől három gyermeke született, az ikrek, Isabel és Nicolo 21 évesek, lányuk, Camilla pedig 19. Felicitytől szintén született két csemetéje, Matteo hat-, Emilia pedig hároméves – írja az ABC News.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.