Szempillantásra eltűnt Britney Spears Instagram-oldala

Eltűnt az Instagramról Britney Spears fiókja, egy időre ő maga tüntette el.

Forrás: origo.hu2021. 09. 15. 15:51
Britney Spears: Erster Sieg im Vormundschaftskrieg
Britney Spears Fotó: BANG Showbiz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Britney Spears szőrén szálán eltűnt az Instagramról kedd estére, a nevére rákeresve már csak különféle rajongói oldalak jönnek elő, hivatalos oldala – ahová mostanában sok merész, félmeztelen képet kitett – nem található.

Megindult a találgatás, hogy mi történhetett, majd az énekesnő végül a Twitteren adott magyarázatot: csak szeretne egy kis szünetet tartani a közösségi médiában, amíg az eljegyzését ünnepli a szerelmével, Sam Asgharival:

A rövid üzenetben azt is megígérte, hogy hamarosan visszatér, egy ismerőse pedig a People magazinnak nyilatkozva nyugtatta meg Britney rajongóit: „Ez az ő saját döntése volt, nem kell sok mindent belelátni. Nagyszerű helyen van, jogilag és személyesen is” – mondta. 

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: BANG Showbiz

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.