Vajon miért nem mentek el Mick Jaggerék a Rolling Stones dobosának temetésére?

A nyolcvanéves korában elhunyt sztárzenész temetésére múlt héten került sor. Egykori zenésztársai azonban nem vettek részt a búcsúztatáson – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 09. 14. 15:34
WATTS, Charlie; JAGGER, Mick
Adelaide, 2021. augusztus 24. 2014. oktber 23-n Adelaide-ben ksztett kp Charlie Watts-rl, a The Rolling Stones brit rockzenekar dobosrl (b) s Mick Jagger nekesrl. Watts 2021. augusztus 24-n, 80 ves korban, egy londoni krhzban elhunyt. MTI/EPA/AAP/Ben Macmahon Fotó: Ben Macmahon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sem Sir Mick Jagger, sem Keith Richards, sem Ronnie Wood nem volt jelen egykori zenésztársuk, a nyolcvanéves korában elhunyt Charlie Watts temetésén. A legendás dobos búcsúztatóján csak a szűk család vett részt a Nagy-Britanniában található Devonban. Jaggerék azért voltak kénytelenek kihagyni a temetést, mert a koronavírus-járvány miatt hozott szigorú intézkedések miatt Bostonban kellett maradniuk.

A Rolling Stones amerikai koncertturnéja szeptember 26-án kezdődik az Egyesült Államokban. Egy bennfentes elárulta a brit The Sun nevű bulvárlapnak, hogy Mick Jaggerék a turné összes állomásán megemlékeznek majd Wattsról.

Az együttes augusztus 5-én jelentette be, hogy a tengerentúli turnén Watts nélkül vesznek részt. Végül, augusztus 24-én érkezett a hír, hogy a Rolling Stoneshoz 1964-ben csatlakozó dobos elhunyt.

Borítókép: 2014. október 23-án Adelaide-ben készített kép Charlie Wattsról és Mick Jagger énekesről. Watts 2021. augusztus 24-én, nyolcvanéves korában, egy londoni kórházban elhunyt.
Fotó: MTI/EPA/AAP/Ben Macmahon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.